Ik loop weer als een kievit

Home / blog / Ik loop weer als een kievit

Kievit
Na in april mijn enkel te hebben gebroken loop ik gelukkig weer als een Kievit. Ik heb zelfs al weer hardgelopen (nou ja, middelmatig hard gelopen). Maar dat komt gewoon weer helemaal goed. Is ook wel zo handig bij optredens.

Optredens
We hebben met mijn coverband The Branch weer een paar zeer geslaagde optredens achter de rug. We hebben gespeeld op het HuiskamervandestadGouda-festival. Erg leuk om te doen, die intieme setting. Ook leuk dat we er meteen een nieuw optreden aan over hielden. Nog leuker was ons optreden bij Café Zondag in Delft. Met mooi weer speelden we op straat, tussen de gracht en het Café in, met wandelende en fietsende voorbijgangers daartussen. Ook dat leverde weer een nieuw opreden in Delft op. Er staan trouwens twee filmpjes van het optreden op het Youtube-kanaal van The Branch, waaronder het Timber-nummer “The other side”.
Ik wil als Timber ook weer optredens gaan doen. Nu alleen nog even de tijd vinden. 😉

Studio
De vorige keer verklapte ik al dat ik weer nieuw materiaal zou gaan opnemen. Recent ben ik daarom gaan praten met George Konings van de Sound Vision Studio in Arnhem. Zoals een aantal van jullie weet dezelfde studio waar ik mijn CD “Book of life” heb opgenomen. Deze studio is ongeveer een jaar geleden als gevolg van hevige regenval helemaal overstroomd(!). Gelukkig was de studio verzekerd en daarom is er nu een gloednieuwe studio die vier keer zo groot is. De studio is echt spectaculair mooi, dus ik zou echt eens een kijkje nemen op de website (www.soundvisionstudio.com). We zijn de details nog aan het uitwerken, maar ik ga daar zeker opnemen. Dat zal plaats gaan vinden ergens in het najaar. Ik kan je nu al beloven dat de opnames spectaculair worden!

Related Posts